Прес реліз

до Виконавчої ради приєднається Томас Спірінг

1 жовтня 2023 року Томас Спірінг приєднається до виконавчої ради Групи компанiй CLAAS. У його обов’язки входитиме управлiння бізнес-підрозділом «Самохідні комбайни». Пан Томас підпорядковуватиметься генеральному директору Яну-Хендріку Мору.

«Ми раді, що такий досвідчений менеджер, як Томас Спірінг, обійняв цю важливу посаду у Виконавчій раді Групи», — каже Катріна Клаас-Мюльхойзер, голова Наглядової ради Групи компанiй CLAAS. Він, як ніхто інший, досвiдчений у справах компанiї CLAAS, і завдяки його різноманітним локаціям у Німеччині та за кордоном він ідеально підготовлений для виконання нових завдань управління. Ми дякуємо йому за відмінну роботу, яку він виконав досі, і бажаємо йому вдалого старту та успіхів у його новій ролі».

Томас Спірінг, який народився у Герцеброк-Клархольц у Східній Вестфалії (Німеччина), працює в Групі компанiй CLAAS уже 22 роки. Отримавши ступінь з ділового адміністрування, він обіймав різні посади спеціалістiв і керівні посади у сферах контролінгу, продажів і фінансів у Німеччині та за кордоном. У межах відрядження Томас Спірінг обіймав посаду фінансового директора компанiї СLAAS у Великій Британії (Саксхем, Велика Британія) протягом п'яти років з червня 2015 року, а з 2017 року він також був фінансовим директором CLAAS у Франції та відповідав за регіон Західної Європи у бізнес-підрозділі «Продажі та «Обслуговування». З липня 2020 року він успішно керує регіоном Центральної Європи як старший віцепрезидент.

З 1 жовтня 2023 року Виконавча рада Групи компанiй CLAAS складатиметься з п’яти членів. Окрім генерального директора Яна-Хендріка Мора та новопризначеного Томаса Спірінга, до складу також входить фінансовий директор Хеннер Беттхер, д-р Мартін фон Хойнінген-Хюне (бізнес-підрозділи «Трактори та техніка для кормозаготівлі», «Технології та системи») і Крістіан Радонс (бізнес-підрозділ «Збут і обслуговування»).