Прес реліз

CEMIS 1200 стає новим стандартом для точного землеробства в CLAAS

Після появи влітку 2021 р. на моделі TRION новий CLAAS CEMIS 1200 тепер доступний для LEXION, JAGUAR і тракторів CLAAS. Окрім автоматизованого керування, він підтримує онлайн-документацію, застосування ISOBUS і блоку контролера завдань (TASK сontroller), керування секціями та керування змінними нормами.

Новий CEMIS 1200, розроблений CLAAS E-Systems, замінює попередній універсальний термінал S10. Дизайн, графіка та керування за допомогою 12-дюймового мультисенсорного екрана базуються на CLAAS CEBIS, що робить керування інтуїтивно зрозумілим і простим. Технологія приймача та керування, яка використовується в CEMIS 1200, була розроблена завдяки стратегічному партнерству з Trimble.

Чітка роздільна здатність і чітко структуроване відображення

CEMIS 1200 має 12-дюймовий дисплей високої яскравості з підтримкою мультисенсорного керування та ручним перемиканням режиму виду день/ніч. Робочі зони та режими перегляду для автоматизованого управління, контролю норм та документації для конкретного місця можна вільно конфігурувати. Quick Access забезпечує прямий швидкий доступ до важливих функціональних областей і меню.



Максимальна смуга пропускання для автоматизованого керування  

CEMIS 1200 має мультиприймач SAT 900 GNSS для максимального діапазону можливостей. SAT 900 підтримує всі сигнали корекції (SATCOR від Trimble RTX у всьому світі; EGNOS для Європи; RTK NET і RTK Ready, SBAS для Америки та Японії) і дозволяє використовувати GPS, ГЛОНАСС, Galileo і BEIDOU. Приймач і термінал можна швидко і легко замінити між різними машинами в парку.

CEMIS 1200 стандартно оснащено інтегрованим керуванням ліцензіями CLAAS і GPS COPILOT для паралельного водіння за допомогою супутника. CLAAS GPS PILOT доступний для автоматизованого супутникового керування. 5-річна ліцензія на сигнал корекції SATCOR 15 від Trimble RTX включена в стандартну комплектацію, що забезпечує точність +/- 15 см. Для більш точної роботи SATCOR 3 від Trimble RTX з точністю +/- 3 см опціонально доступний як альтернатива сигналам корекції RTK.

Різні сигнали корекції RTK можна використовувати через інтерфейс RTK NET, особливо для використання в сільськогосподарських системах з контрольованим рухом техніки по полю (CTF) або в процесах смугового обробітку ґрунту та посіву (strip-till), що забезпечує високу точну повторюваність у діапазоні від +/- 2 до 3 см протягом кількох років.

Компонентом усіх активацій RTK є мостовий сигнал RTK BRIDGING STANDARD, який забезпечує безперебійну резервну поправку на сантиметровому рівні протягом до 20 хвилин у разі збою сигналу корекції. Ліцензія на RTK BRIDGING PREMIUM доступна для необмеженої кількості сантиметрових резервних коригувань.



Багатофункціональні опції ISOBUS

На додаток до GPS PILOT для автоматизованого керування, CEMIS 1200 стандартно включає функції ISOBUS UT / AUX-N і ISO Task Controller TC-BAS для керування знаряддями по ISOBUS, а також онлайн-передачею файлів, що забезпечує передачу даних для цілей документування.

TC-BAS дозволяє імпортувати та експортувати робочі завдання з відповідними треками, межами поля та діяльністю у форматі ISO-XML у поєднанні з програмою управління фермою. При зв’язку з TELEMATICS або системами FMIS 365FarmNet і Omnia робочими завданнями можна обмінюватись онлайн.

Додаткові доступні функції:

  • TC-SC для управління секціями (Section Control) із сумісним навісним обладнанням ISOBUS, таким як сівалки, розкидачі добрив, обприскувачі для захисту рослин або культиватори. Можна контролювати до 80 секцій.
  • TC-GEO для збору, передачі і картографування даних як документації та основи для польового планування.
  • Змінна норма внесення (VRA) для контролю норми внесення на основі GPS під час сівби, внесення добрив або захисту рослин. Карти програм передаються до диспетчера завдань як завдання ISO-XML.


You can download high-resolution images for this press release here:

https://dam.claas.com/pinaccess/showpin.do?pinCode=S2xJ7o5WUqrd